Personvernerklæring

PERSONVERNERKLÆRING
Når du melder deg inn i Kraken Svømmeklubb, eller melder deg på en aktivitet, ber vi om
personopplysninger fra deg. Kraken Svømmeklubb er forpliktet til å behandle personopplysninger fra
sine medlemmer og brukere på en forsvarlig måte, i samsvar med personvernloven.

  1. Hvem er behandlingsansvarlig?
    Styreleder er behandlingsansvarlig for personopplysninger i Kraken Svømmeklubb
  2. Hva er formålet?
    Formålet med behandlingen av personopplysninger i Kraken Svømmeklubb er å kunne drive klubben som en medlemsorganisasjon.
  3. Hva er det rettslige grunnlaget?
    Det rettslige grunnlaget for behandling av personopplysninger i Kraken Svømmeklubb er personopplysningsloven.
  4. Hvilke personopplysninger behandles?
    De følgende personopplysninger behandles i Kraken Svømmeklubb når det gjelder våre medlemmer:
    Medlemmers navn
    Medlemmers adresse
    Medlemmers fødselsdato
    Medlemmers e-postadresse
    Medlemmers mobilnummer
  5. Hvor hentes opplysningen fra?
    All informasjon om medlemmer stammer i utgangspunktet fra medlemmer selv.
    Kilder er:
  • innmeldingsskjemaet på krakensk.com.
  • opplysninger de sender til oss til krakenskaalesund@gmail.com eller andre
    relaterte mailadresser til kraken under domenet @krakensk.com
  • telefonsamtaler
  • kontakt med tillitsvalgte gjennom mail eller samtaler i person
  1. Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?
    Medlemskap i Kraken Svømmeklubb er frivillig og alle opplysninger fra medlemmer er avgitt frivillig.
    Kraken Svømmeklubb betinger at medlemskontingenten for medlemmet er
    betalt
  2. Utleveres opplysningene til tredjeparter?
    Konkrete opplysninger om medlemskap utleveres ikke direkte til tredjeparter.
    Kraken Svømmeklubb kan bruke dine personopplysninger for å kommunisere med deg vedrørende ditt
    medlemskap eller din bruk av Kraken Svømmeklubbs tilbud og tjenester.
  3. Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?
    Alle medlemmer som er utmeldte/har avsluttet sitt medlemskap blir anonymisert
    innen rimelig tid.
  4. Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk
    som gjelder?
    Medlemmer har rett til innsyn i hvilke opplysninger vi behandler om den enkelte ifølge
    Personopplysningsloven.
  5. Hvordan sikres opplysningene?
    Alle medlemsopplysninger ligger sikkert forvart på sikre servere levert av wordpress og/eller google cloud services. Og det er kun autorisert personale som har tilgang til medlemmers opplysninger.
  6. Kontaktinformasjon
    Har du spørsmål om vår bruk av dine opplysninger kan du ta kontakt med oss
    via krakenskaalesund@gmail.com eller se hva vi har registrert på deg
    på krakensk.com når medlemssystemet er online.
  7. Sikkerhet og Betaling
    Kraken Svømmeklubb tar digital sikkerhet på alvor. Siden er sikret med TLS/SSL kryptering og hostes på sikre servere levert av WordPress. For betaling av våre aktiviteter benyttes VIPPS, STRIPE og bankoverføring med KID system som betalingsmiddel.
  8. Informasjonskapsler og analyseverktøy
    Kraken Svømmeklubb bruker ulike analyseverktøy og lagrer informasjonskapsler (cookies) på krakensk.com
    (med tilhørende nettsteder) Informasjonskapsler er små tekstfiler som våre
    nettsteder lagrer på din datamaskin, slik at vi kan gjenkjenne deg som bruker og gi
    deg tilpasset innhold og tjenester når du besøker nettstedene våre.
    Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger.
    Ved å besøke vår nettsteder samtykker du i at vi benytter
    informasjonskapsler/cookies, slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse.
%d bloggers like this: